Detailing premium.

Pachetul de detailing exterior

Pachetul detailing exterior complet înglobează următoarele servicii:
- curăţare exterioară detaliată
- decontaminare caroserie (chimică şi mecanică, cu argilă şi lubrifiant, respectiv soluţii chimice)
- polishare caroserie în 1-4 paşi în fucție de starea lacului
- degresare caroserie
- aplicare protecţie caroserie cu sealant, - curăţare jante şi anvelope
- aplicare protecţie jante şi hidratare anvelope
- polishare şi aplicare protecţie pe elementele cromate
- hidratare şi aplicare protecţie pe elementele din plastic şi cauciuc. Proces este recomandat a se repeta la 1-3 ani în funcţie de modul de exploatare și mentenanță.

Detailing Exterior
Quick

Prespălare, spălare, decontaminare chimică și mecanică, decontaminare și spălare jante și contra aripi, inclusiv pragurile si balamalele mașinii, se aplică protecție de tip sealant sau ceară în funcție de preferințele clientului. Atenție: acest procedeu nu elimină zgârieturile de pe lacul / vopseaua mașinii.

Pret: 100 – 200 Euro
Timp de executie: 8-10 ore

Detailing Exterior
Advance

Polish într-un singur pas pentru reducerea zgârieturilor fine, „pânza de păianjen” (cauzată în principal de spălarea neadecvată și/ sau acumulate în timp), curăţarea lacului şi redarea luciului, curăţarea geamurilor şi aplicare soluţie hidrofobă standard. Aplicare dressing pe suprafeţele de plastic şi anvelope. Se aplică protecţie Ceramică Optimum Gloss-Coat cu o rezistenţă de 1-2 ani în funcţie de mentenanţa şi grija cu care se întreţine maşina.

Pret: 220 – 300 Euro
Timp de executie: 12 – 20 ore

Protectie ceramica
Opti-Coat Pro3

5/5

Pachetul Opti-Coat Pro3 este ”The ultimate in ceramic paint protection and gloss!” cu rezistență net superioară la acțiuni mecanice și chimice – este de 4 ori mai dur față de Opti-Coat PRO+ (9H) și Opti-Coat PRO (9H). Opti-Coat Pro3 are cea mai mare rezistență chimică și oferă cea mai mare protecție împotriva factorilor din mediul înconjurător. Opti-Coat Pro3 crește durabilitatea și rezistența vopselei și a lacului mașinii dvs prin adaugarea de straturi suplimentare de protecție. Stratul de protecție și efectul hidrofobic sunt permanente. Opti-Coat Pro3 beneficiază de garanție pe toată durata de viață a automobilului și a fost conceput pentru a proteja și păstra luciul mașinii în timp ce mentenanța a fost transformată într-o operațiune incredibil de simplă. Pentru că este neoxidabil, Opti-Coat Pro3 va menține permanent aspectul de mașină nouă și o va proteja înpotriva razelor UV pe toată durata de viață a automobilului! Cea mai avansată protecție ceramică vă va proteja investiția și îi va maximiza valoarea!

Pret: 3000 Euro
Timp de executie: 2-4 zile

Protectie ceramica
Opti-Coat Pro+

4.5/5

Pachetul Opti-Coat Pro+ este o protecție ceramică care oferă un luciu specific ce se menține în timp, cu structura chimică care i-a adus renumele ca cel mai bun (THE ULTIMATE) coating. Formula avansată asigură pe lângă luciu și protecție superioară, proprietăți super-hidrofobe și anti “pete de apă” pentru a menține vopseaua perfectă pe termen lung. Opti-Coat Pro+ este o versiune îmbunătățită, bicomponentă a protecției Opti-Coat Pro. Pachetul dispune de o garanție de 7 ani și include decontaminare chimică și mecanică (inclusiv polish).

Pret: 1000 Euro
Timp de executie: 2 zile

Protectie Ceramica
Opti-Coat Pro

4/5

Pachetul Opti-Coat Pro este o protecție ceramică cu rezistență superioară la acțiuni mecanice (9H) și chimice. Oferă protecție sporită împotriva acțiunilor nocive pentru vopsea din mediul înconjurător. Pre-polimerii din Opti-Coat Pro, prin legăturile la nivel atomic, formează un strat de protecție continuu pe vopseaua autoturismului pe care este aplicat, similar cu isocianatul monocomponent care formeaza lacul. Opti-Coat Pro se remarcă prin rezistența chimică și mecanică superioare oricărui alt coating de pe piață. Asigură protecție permanentă pentru toate tipurile de lacuri moderne. Poate fi folosit și pe suprafețe din metal sau plastic dur. Pachetul dispune de o garanție de 5 ani și include decontaminare chimică și mecanică (inclusiv polish).

Pret: 800 Euro
Timp de executie: 2-3 zile

Protectie ceramica
Optimum Paint Guard

5/5

Optimum Paint Guard este o protecție ceramică destinată pentru protejarea automobilelor împotriva defectelor produse de spălatul la locație, a dejecțiilor de păsări și altele. Optimum Paint Guard produce o suprafață mai dură decât cea a lacului de fabrică care este mai ușor de menținut și mai rezistentă la defectele rezultate din procesul de spălare. Pachetul dispune de o garanție de 3 ani și include decontaminare chimică și mecanică (inclusiv polish).

Pret: 450 Euro
Timp de executie: 2 zile

Protectie Ceramica
Opti-Glass Pro

4/5

Opti-Glass Pro este o protecție ceramică special ceată pentru a forma legături cu suprafețele pe bază de siliciu pentru realizarea unui strat hidrofob durabil care oferă protecție pe termen lung suprafețelor din sticlă și pentru a crește rezistența la ciobire și zgâriere.
Opti-Glass Pro asigură o rezistență sporită la ciobituri și îmbunătățește considerabil vizibilitatea în timpul condusului în condiții de vreme nefavorabilă prin faptul că respinge apa de la viteze mult mai reduse decât alte produse de pe piață. Opti-Glass Pro asigură durabilitatea multi anuală neegalată. Prețul include manopera pentru pregătirea suprafețelor.

Pret: 100 Euro
Timp de executie: 1 ora

Protectie ceramica
Opti-Metal Coat

5/5

Opti-Metal Coat™ este o protecție ceramică cu uscare rapidă concepută pentru a adera la toate suprafețele din metal și protejează contra oxidării și defectelor apărute în timpul procesului de curățare.
Opti-Metal Coat™ creează o barieră protectoare cu aderență ridicată la suprafața metalică care protejează împotriva acțiunilor chimice și a acizilor. Proprietățile hidrofobe asigură o mentenanță ușoară pentru toate aplicațiile din domeniile auto, marin, aviatic și industrial.Protecția ceramică este destinată suprafețelor metalice nelăcuite (jante, toba finală, etc). Prețul include manopera pentru pregătirea suprafețelor.

Pret: 100 – 200 Euro
Timp de executie: 1 – 6 ore

In conformitate cu standardele

Opti-Coat a fost testat independent de către CSIRO conform standardelor australiene și Aerospace Testing Services cu rezultate ce depășesc standardele operaționale și de siguranță pentru Boeing Company.