Folie protectie auto

 

Edetailing Professional Solutions în parteneriat cu DriveClean AutoDetailing  vă oferă servicii profesionale PPF – Paint Protection Film (folie pentru protecție auto) marca XPEL.

Prin serviciul PPF oferim toate tipurile de folii de protective XPEL

Folie exterioară pentru protecție - ULTIMATE PLUS

„Gloss Is Boss”

 
Un film de uretan practic invizibil. Protejează vopseaua vehiculului dumneavoastră de daune inestetice și maximizează valoarea de revânzare. Unele dintre caracteristicile sale includ „auto-vindecare”, rezistență la pete și claritate optică superioară.

Folie exterioară pentru protecție - STEALTH

„As Smooth As Satin”

 

În cele din urmă, o peliculă de protecție a vopselei special formulată pentru păstrarea protecției unui finisaj mat din fabrică. Indiferent dacă vehiculul dumneavoastră este mat, magno sau „înghețat”, XPEL STEALTH îl va păstra curat fără efort. Sau, transformă vopsea lucioasă în mat cu un aspect cu totul nou!

Folie exterioară pentru protecție - TRACWRAP

„Ready, Set, Protect”

 

XPEL TRACWRAP este alegerea entuziaștilor pentru o soluție de folie de protecție a vopselei DIY.

Aveți încredere în TRACWRAP pentru a vă oferi acoperirea temporară de care aveți nevoie pentru a conduce și a lua pozitia de start pe circuitul de viteză.

Folie exterioară pentru protecție - ARMOR

„It’s Rugged By The Roll”

 

XPEL ARMOR oferă o estetică texturată într-o
peliculă ușor de aplicat, cu o grosime de 13 mils (0,33mm). Conceput pentru utilizare off-road, industrială și comercială, ARMOR vă poate oferi atât aspectul dorit, cât și protecția necesară.

Folie exterioară pentru protecție - LUX

LUX PLUS | LUX MAX | LUX-M | ASP | MPD | ARES

 

Ne mândrim cu gama noastră diversă de oferte de produse pentru piața globală. Foliile de protecție LUX PLUS, LUX MAX, LUX-M, MPD, ARES și ASP au fost special formulate pentru performanțe de vârf și oferă clienților nivelul de protecție și calitatea finisajului pe care îl așteaptă de la XPEL.

 
 

Folie exterioară pentru protecție - Protect, Restore, Renew

Nu pierdeți niciodată aspectul nou al mașinii – mențineți suprafețele interioare libere și curate de zgârieturi fine și pete, cu cele mai noi soluții de protecție a interioarelor de la XPEL.

 

PROTEJAȚI-VĂ BUNURILE CU UN STRAT ANTIMICROBIAN RX™

 

Filmul antimicrobian RX ™ a fost special formulat pentru a împiedica înmulțirea și dispersia microbilor pe suprafața sa și protejează împotriva degradării de către micro-organisme. Tratat cu un agent fungistatic pentru a proteja pelicula de creșterea ciupercilor, RX conține și piritionă de zinc care inhibă creșterea și dezvoltarea microbilor pe suprafața peliculei. Îmbunătățiți claritatea ecranului, rezistența la impact și rămâneți în siguranță cu filmul antimicrobian RX. RX este disponibil atât în finisaje lucioase, cât și mate.

 
 
 
 
 
* Imaginile aparțin XPEL, Inc., website: https://www.xpel.com